Indiai fejmasszázs

2018.02.17

           Indiai fejmasszázs, hogy újra önmagad légy! 

Az indiai fejmasszázs a Shiatsu, a hagyományos masszázs és az akupunktúra elemeit alkalmazza a felső hát, a vállak, a karok, a nyak, a fej, és az arc ellazítására.

Az indiai fejmasszázs tökéletesen alkalmas a stresszoldásra, ellazít és oldja a feszültséget. Erősíti az immunrendszert. Hatásosan kezeli a fejfájást, migrént és az álmatlanságot.

A masszázs mozdulatai segítenek ellazítani a megfeszült, fájó izmokat, enyhítik az izommerevséget, serkentik a vérkeringést, gyorsítják a lerakódott méreganyagok kiválasztását, s ilyen módon a masszázs csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését, valamint növeli az ízületek mozgékonyságát. Hozzásegít a mélyebb légzéshez, ami fokozza a friss oxigénnel teli vér áramlását az agyba, s ezáltal letisztultabb gondolkodást, erőteljesebb koncentrációt és jobb emlékezőképességet tesz lehetővé.

 Az indiai fejmasszázs kellemes relaxációja után megújult lelkesedéssel, kreativitással és céltudatossággal térhetünk vissza mindennapjainkba. Elősegíti a nyugodtabb alvást, megnövekedett energiát és életerőt eredményez, továbbá enyhíti a kisebb fokú depressziót 

Az indiai fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat, fejbőrt és a bőrt. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és bőr sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról, így hatással van a hajnövekedésre és a hajminőségre, egyes bőrbetegségek javulására, mint például az ekcéma és a pikkelysömör, a korpás fejbőr kezelésére, száraz haj állapotának javulására.

Az indiai fejmasszázs nem diagnosztizál és nem gyógyít, de elősegíti a jó egészséghez és a betegségek elkerüléséhez szükséges mentális és élettani feltételek kialakulását. A kezelésnek semmilyen mellékhatása nincs: igény és hajkorona szerint olajjal és olaj nélkül is alkalmazható!

Javallatai: 

  • általános rossz közérzet, fáradtság
  • fejfájás, migrén
  • feledékenység, memóriazavar
  • fejbőr korpásodása, hajhullása, töredezettsége, szárazsága, 
  • szem fáradtsága

Ellenjavallatai: 

  • hőemelkedés, láz, gyulladásos és fertőző betegségek
  • fogfájása, gyulladása, fogászati beavatkozások
  • kezeletlen magas vérnyomás, szívbetegségek, pacemaker 
  • koponyasérülés, törésdaganatos betegségek

Tudj meg többet! Olvasd itt el hogyan működik a fejmasszázs!

Regisztrálj a fórumra! Kérdezzél!

Tudd meg hogyan segíthet neked a fejmasszázs!