Indiai fejmasszázs

2018.02.17

           Indiai fejmasszázs, hogy újra önmagad légy! 

Az indiai fejmasszázs a Shiatsu, a hagyományos masszázs és az akupunktúra elemeit alkalmazza a felső hát, a vállak, a karok, a nyak, a fej, és az arc ellazítására.

Az indiai fejmasszázs tökéletesen alkalmas a stresszoldásra, ellazít és oldja a feszültséget. Erősíti az immunrendszert. Hatásosan kezeli a fejfájást, migrént és az álmatlanságot.

A masszázs mozdulatai segítenek ellazítani a megfeszült, fájó izmokat, enyhítik az izommerevséget, serkentik a vérkeringést, gyorsítják a lerakódott méreganyagok kiválasztását, s ilyen módon a masszázs csillapítja a fejfájást és a szem megerőltetését, valamint növeli az ízületek mozgékonyságát. Hozzásegít a mélyebb légzéshez, ami fokozza a friss oxigénnel teli vér áramlását az agyba, s ezáltal letisztultabb gondolkodást, erőteljesebb koncentrációt és jobb emlékezőképességet tesz lehetővé. Az indiai fejmasszázs kellemes relaxációja után megújult lelkesedéssel, kreativitással és céltudatossággal térhetünk vissza mindennapjainkba. Elősegíti a nyugodtabb alvást, megnövekedett energiát és életerőt eredményez, továbbá enyhíti a kisebb fokú depressziót

.Az indiai fejmasszázs rendszeres alkalmazása egészségesebbé teszi a hajat, fejbőrt és a bőrt. A megélénkült vér- és nyirokkeringés gondoskodik a haj és bőr sejtjeinek friss oxigénnel és tápanyaggal való ellátásáról, így hatással van a hajnövekedésre és a hajminőségre, egyes bőrbetegségek javulására, mint például az ekcéma és a pikkelysömör, a korpás fejbőr kezelésére, száraz haj állapotának javulására.

Az indiai fejmasszázs nem diagnosztizál és nem gyógyít, de elősegíti a jó egészséghez és a betegségek elkerüléséhez szükséges mentális és élettani feltételek kialakulását. A kezelésnek semmilyen mellékhatása nincs: igény és hajkorona szerint olajjal és olaj nélkül is alkalmazható!