RÓLAM

Miért más nálam egy masszázs?

Masszázsaim meditációban létrehozott alkotások, melyek az adott pillanatot velem megosztó vendégem testi és lelki harmóniájának megteremtését szolgálják. ( A mimózától a mazoistáig! ☺ )

A masszázs során az általam ismert technikák szintézise révén visszaállítom az egyén harmóniáját.

Az alkotás szabadságát a reiki biztosítja, a fizikai megoldások a gyógy- és svédmasszázs, fascia-technikák, nyirokmasszázs, thai talpmasszázs, illetve más masszázsok technikáin alapulnak.

Mindezt hogyan? ☺ Lehetőséget adok a testednek, hogy rendbe hozza önmagát.  Ha szeretnél erről többet tudni, szívesen találkozom veled - kérlek egyeztess fogadóórát! (+36 30 9712 063)

Miért válassz engem?

Mert nem kényszerből, hanem szerelemből lettem masszőr! Mindig a tudásom legjavát kapod! Nem méricskélem, hogy az általad fizetett árba, melyik fogáskészlet tartozik.
Mert nálam nyílik az olló: egyaránt képzem magam a nyugati és a keleti masszázstechnikák és módszerek területén! 

Mert nincs vesztenivalód: Algo-Nuku Max3 masszázsbérletemmel közösen vállaljuk a kockázatot terápiád sikerességéért!
Ha bizonytalan vagy, gyere el és beszéljük meg előzetesen, hogy miért tartok hasznosnak egy egy kúrát a te esetedben!

Ha nincs időd, szűkösek az anyagiak, vagy csak szimplán nem vagy "masszázsfan" válaszd gyors, hatékony, intenzív kezeléseimet, amikor a testen keresztül gyógyítjuk a lelket!  

Jelenleg a XI. Gellért tér 2-ben dolgozom a Santevíta Egészség és szépségközpontban. Az évek során a párommal egy közös álom valóra váltásán dolgoztunk: egy saját klubbon. Így most csütörtökönként, vagy szombatonként az Írisz Baráti körben is megtalálhatsz. Itt tudom neked megmutatni azt az oldalamat, amely a finom energiák révén segíteni tud a lelkednek, hogy újra egységben, harmóniában egyesüljön lényed mindhárom aspektusa: test-lélek-szellem.

Bárhová érkezel hozzám, az adott pillanatnak megfelelően a számodra legfontosabbat fogom nyújtani.

Ha szeretnél engem is jobban ismerni, olvasd itt el, hogyan lettem masszőr! 

A masszázsaim során ötvözött technikák:


FONTOS!

Kezeléseim során nem gyógyítok és nem diagnosztizálok. Az általam alkalmazott eljárások alternatív és kiegészítő jellegűek, amelyek nem helyettesítik az orvosi kezelést, csupán további támogatásul szolgálnak az adott területen. Mellékhatásként viszont megszűnhet a fájdalom, gyógyulás következhet be!

A gyógyuláshoz nem HighTech kell, hanem HighTOUCH! 

FONTOS!

Amikor alternatív gyógymódot választunk tabletta helyett, tudnunk kell, hogy nem csak passzív résztvevői vagyunk a terápiának, hanem aktív cselekvőként tudatosan változtatjuk az életmódunkat is!

"Az őrültség nem más, mint ugyanazt tenni újra és újra,

és várni, hogy az eredmény más legyen."

Einstein